0002_birdville


Cand: 29 Apr 2015
Ora:19.30
0
507

Spectacolul de dans contemporan îmbinat cu tehnologie ce a debutat în cadrul ediţiei a 9-a eXplore dance festival, conceput de coregrafa Simona Deaconescu, 0002 | birdville, ne aşteaptă la WASP — Working Art Space & Production, pe 29 aprilie la 19.30.

Corpul nostru este o arhivă în continuă evoluție, care încă prezintă mistere legate de eficiență și perisabilite. Este, probabil, cel mai tehnologic lucru pe care îl cunoaștem. Cu fiecare pas pe care îl facem construim o parte din univers și, de fiecare dată când ne mișcăm, schimbăm lumea. Pe măsură ce începem să înțelegem aceste procese, realizăm că suntem dansați ca parte a unei organizații de activități ai cărei autori nu suntem noi. Camera 0002 este populată de dansatori hibridizați, îmbrăcați cu corpuri augumentate, care trăiesc într-o lume virtuală creată și organizată independent de dorința lor. ( Prezentare oficială)

Reprezentaţia face parte dintr-o serie de spectacole interdisciplinare care cercetează dezvoltarea dansului în raport cu știința, toate concepute de coregrafa Simona Deaconescu. Acest spectacol s-a concretizat de-a lungul anului 2014, în urma a două rezidențe artistice, la WASP — Working Art Space & Production și în studiourile Battery Dance din New York.

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here