A aparut un nou cinematograf in Bucuresti, Grand Cinema Digiplex in Mall Baneasa

0
3264

Pentru ca nordul Bucurestiului ducea acut lipsa unui cinematograf, de vineri, 23 septembrie, Grand Cinema Digiplex va raspunde nevoii de distractie a celor care locuiesc in Pipera si in zonele apropiate de mall Baneasa, punand la dispozitia lor 13 sali de proiectie, dintre care doua sali cu ecrane imense si 500 de locuri fiecare.

Cinematograful este dotat cu cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, fotolii comfortabile (unele sunt ajustabile) si calitate superioara a imaginii si sunetului. Foarte comod, biletele pot fi cumparate de la automate dispuse in Baneasa Shopping  City, fara sa te mai deplasezi pana la casa.

Ca sa-ti faci o idee despre ce ofera cinematograful, mandria lui este Sala Grand Ultra, dotata cu cel mai larg ecran din tara (aproape 22m) si cu un sistem de sunet nou pentru Romania, denumit IOSONO. Este cel mai complex şi avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuală.

Foaierul cinematografului cuprinde, pe langa zona de unde se cumpara biletele, trei zone de asteptare/lounge, un spatiu expozitional de 200m2 , o terasa si un bar (Eye-Fi Cafe-Bar).

Pentru pretentiosi, salile sunt dotate cu cate trei randuri de fotolii premium din piele , ajustabile si cu mai mult loc pentru picioare decat celelalte randuri. Asta in cazul in care nu vrei o experienta si mai exclusivista, oferita de salile VIP, fiecare cu 40 locuri, in care scaunele sunt inlocuite de canapele si care iti dau posibilitatea sa comanzi snacks-uri in timpul vizionarii, plus alte rasfaturi.

Bilete Grand Cinema Digiplex

Preturile biletelor sunt si ele pe masura. Grand Cinema Digiplex va fi cel mai scump cinematograf din Bucuresti, biletele costa intre 14lei, pentru copii sub 10 ani, si pana la 95lei, pentru un loc in salile VIP. In timpul saptamanii dupa ora 17:00 biletul costa 23lei, iar in weekend pretul este nediferentiat in functie de ora – inainte sau dupa 17:00 – adica 27lei. De asemenea, premierele vor costa 32lei (suspectam ca site-ul se refera la avanpremiere de fapt). Pentru filmele 3D, se plateste un supliment de 5lei, plus ochelarii pentru 3D care costa 3lei.

Accesul in Grand Cinema Digiplex se va face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.

Conform Ziarului Financiar, se asteapta vanzarea a 800.000 de bilete in primul an, in conditiile in care piata biletelor de cinematograf din Bucuresti s-a ridicat in 2010 la 3,5 milioane de bilete. 

Site-ul cinematografului, unde poti afla mai multe detalii legate de filmele care ruleaza, este http://www.grandcinemadigiplex.ro/. Deocamdata nu este complet functional si este scris in engleza.

Pentru cei care se grabesc sa vada Melancholia lui Lars von Trier, cinematograful Grand Cinema Digiplex il va aduce in avanpremiera. Deocamdata este singurul cinematograf din Bucuresti care anunta Melancholia in program incepand cu vineri, 23 septembrie. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here