… After all

0
424

Creat după un concept al Vavei Ştefănescu în colaborare cu Centrul Zamek Ujazdowski din Polonia şi Centrul Naţional al Dansului Bucureşti şi interpretat de Carmen Coţofană … After all este al doilea spectacol de dans contemporan care deschide Festivalul E-Motional.

Corpul [meu] tinde sa fie o arhivă; o arhivă virtuală.
Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat, îți vine să te scuturi de ele, dar nu le poți arunca. O schimbare ar fi binevenită.
Se ia un alt corp; i se deschid supapele; se selecționează deșeurile arhivate; se pun deoparte lucrurile reciclabile; se observă că au rămas foarte puține; ele se așază cu grijă în diferite părți din noul corp; se pun deoparte visele; doar puține se vor dezvolta; se aruncă la întîmplare în noul corp; se așteaptă puțin; dacă nu se întîmplă nimic, este recomandată un pic de răbdare; între timp, se aleg accesoriile; cînd totul va fi gata, vom adăuga noului corp accesoriile; dacă acesta le respinge, nu vă speriați, este un efect normal, cu unele se va obișnui și le va păstra, altele vor deveni invizibile; cînd totul este gata, priviți cu atenție; găsiți o ramă potrivită la anticariat – e foarte importantă; puneți rezultatul în ramă și deschideți televizorul: veți urmări un desen animat care vă place.
(Vava Ştefănescu)

 

Bilete: 25 lei întreg, 15 lei redus.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here