Airfield Festival 2015


  Cand: 30 Jul - 02 Aug 2015
  0
  376

  Muzica jazz, funk, ska, techno, hip-hop și rock alternativ se îmbină cu aerul curat de munte, cu zboruri, salturi cu parașuta și nenumărate alte activități într-o experiență complexă oferita de Airfield Festival, cel mai important eveniment din țară desfășurat pe un aerodrom activ.

  Participanții sunt așteptați cu muzică (YOU DANCE), activități aviatice (YOU FLY) și entertainment (YOU PLAY). Secțiunea YOU DANCE te așteaptă cu 70 de proiecte muzicale și 3 scene dedicate. Mobb Deep, The Skatalites, Âme, Roy Hargrove Quintet, Gus Gus, Nick Curly, Recondite, Moonlight Breakfast, The Doppelgangaz, Subcarpati, Coma, Golan, Alexandrina, CTC, Haarp Cord, Gully, Karpov not Kasparov, Ufe, Alt Om și mulți alții fac parte din line-up-ul de anul acesta al festivalului Airfield (lista completă cu cei 70 de artiști o poți accesa aici).

  YOU FLY  – 4 zile ai la dispoziție pentru a admira Sibiul și împerjurimile de la sute de metri înălțime, pentru a sări cu parașuta în tandem alături de instructori sau pentru a experimenta zborul cu un balon de aer.

  YOU PLAY – perimetrul Airfield găzduiește numeroase zone interactive și de relaxare în care îți poți petrece timpul în mod plăcut. Pasionații de mountain bike vor fi bucuroși să descopere traseele de ciclism montan din apropierea locației festivalului și posibilitatea închirierii de biciclete performante și ghizi însoțitori.

  Airfield Festival are loc în perioada 30 iulie – 2 august 2015 pe Aerodromul Măgura de lângă Sibiu.

  Biletele pentru Airfield Festival 2015 pot fi achiziționate la prețul promoțional de 219 lei sau la 269 de lei, cât vor costa în timpul evenimentului. Acestea pot fi achiziționate de pe myticket.ro, tomtix.ro, eventim.ro, dar și din magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos și librăriile Humanitas și Cărturești.   

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here