ALT Concurs National de Coregrafie


Cand: 18 Oct - 21 Oct 2014
0
499

Asociația Secția de Coregrafie organizează pe 18 octombrie a doua ediție a competiției ALT Concurs Național de Coregrafie, un eveniment care se adresează artiștilor din zona artelor spectacolului contemporan, coregrafilor, dansatorilor și performerilor tineri din România. Vor concura producții independente ce vor aborda mai multe stiluri de exprimare corporală. Premiul principal ALT Concurs este în valoare de 10.000 RON, iar premiul Pas Boutique va consta în asigurarea vestimentației scenice. 

Ediția ALT Concurs a acestui an înseamnă, pe lângă competiția oficială, colaborarea cu celebra coregrafă și directoare artistică Eva Sánchez Martz, care va face parte și din juriul concursului. Prezența artistei înseamnă reprezentația unui solo performance, precum și susținerea a două workshop-uri de dans, pentru profesioniști și amatori. Din juriu vor mai face parte Florin Fieroiu (coregraf) și Gina Serbanescu (critic de dans și dramaturg). 

 Succesul ediției de anul trecut ne-a inspirat să credem că putem duce lucrurile la un nivel superior. Competiția pe care o organizăm este dedicată sprijinirii tinerelor talente din mediul coregrafic, ce sunt în căutare de un context favorabil de afirmare. În acest an ne bucurăm și de prezența plină de inspirație a Evei Martz, un artist cu experiență pe scena internațională. (Sandra Mavhima, creator și organizator ALT Concurs Național de Coregrafie)

  

Programul ALT Concurs Național de Coregrafie:

 

18 octombrie, începând cu orele 17:00, Centrul Național al Dansului (Blvd. Mărășești 80-82): Competiția oficială ALT Concurs

After Party Colectiv (Tăbăcarilor nr. 7)

19 octombrie,18:00, Palatul Universul (Ion Brezoianu 23, zona Universitate): solo extraordinar creat și oferit de Eva Sánchez Martz și Eduardo Vallejo Pinto. Solo-ul va fi urmat de Gala de Premiere ALT Concurs.

19 – 21 octombrie, Palatul Universul (Ion Brezoianu 23, zona Universitate), etaj 5: workshop-uri de dans pentru profesioniști și amatori, susținut de coregrafa Eva Sánchez Martz.

 

Toate detaliile despre ALT Concurs Național de Coregrafie, a doua ediție sunt disponibile aici.

 

Prețul biletelor pentru spectacolele din competiția oficială ALT Concurs sunt: 10 lei/spectacol, 50 lei/toată seara.

 

Rezervări se pot face la adresa rezervari@cndb.ro sau la numărul de telefon 0746 099 942.

  

  

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here