Am cunoscut un saman – Despre cartile de medicina alternativa si holistica

0
1027

Am cunoscut un şaman. În mall. Era cam dubios, mirosea urât şi avea o barbă în care părea că şi-au făcut sălaş nişte vieţuitoare ale pădurii, dar în jurul lui zburdau trei nimfe blonde ce păreau să existe doar pentru a-l servi pe el. Așa că m-am convertit. Trebuie să știe el ceva.

 

De la o distanță destul de mare, cât să nu poată ajunge la mine cu unghiile ce păreau să fi fost folosite la scormonit după rădăcini sacre, i-am cerut să-și împărtășească din înțelepciune. Nu a scos nici un cuvânt, m-a condus într-o librărie, mi-a arătat un raft și a plecat seren spre Starbucks pentru doza zilnică de elixire alchimice cu lapte fără grăsimi și bucățele de Oreos presărate pe deasupra.

 

  

 

Fii propriul tău șaman mă aștepta. M-am simțit binecuvântat și am căutat capitolul cu nimfe, dar nu am găsit decât metode de a mă vindeca. La început m-am simțit înșelat în credința mea, dar mi-am adus aminte că un pic de sănătate nu strică niciodată. Nu de altceva, dar de fiecare dată când bate vântul mă apucă un guturai, dacă lumina lunii e un pic mai strălucitoare îmi apare o eczemă verzulie pe piept și în ultima vreme am o paloare de chinez, îmi bănuiesc ficatul de grevă.

 

Atunci și acolo am avut o revelație: cu toții am trăit într-o perfectă ignoranță și o mare minciună. Medicii sunt niște impostori.  Tot ce avem nevoie este în natură. Trebuie doar să privești atent prin tufișuri și o să descoperi Secretele autovindecarii. Aparent, vindecările miraculoase cu iarba de grâu sunt la ordine zilei. Există Alternative naturale la antibiotice și pe pervaz am Aloe. O farmacie intr-o plantă.

 

Trupul meu, pământul meu. Practica vindecătoare a arheologiei somatice este o știință practicată de niște Indiana Jones a medicinii holistice, la fel ca și cititul în ochi – Iridologie Pentru Toți, respectiv stele – Astromedicina, cheile astrologiei ale terapiei bolilor.

 

Poate vi se pare a fi doar o formă de Autohipnoză – Elimină durerea prin autohipnoză, ACUM! Dar nu este. Arta de a vindeca orice boală fără doctorii si operații este ceva real și dovedit în timp de oameni ca : Louis Kuhne (1835-1901) a fost un naturopat (doctor naturist) german foarte cunoascut pentru metodele hidroterapeutice cu apa rece care erau menite sa imbunatateasca functia de detoxifiere a organismului stimuland partea inferioara a abdomenului. El a subliniat importanta unei digestii adecvate si evitarea constipatiei. Baile de frictiune ale lui Kuhne, constau in asezarea pacientilor intr-o cada cu apa relativ rece (aproximativ 10-14° C pentru o baie de frictiune – in instructiunile originale – desi astazi sunt preferate temperaturi usor mai ridicate) si frecarea cu o panza aspra la nivelul partii inferioare a abdomenului sau a organelor genitale. Stimularea nervilor de catre apa rece ajuta la eliminarea toxinelor. 

Dacă băile reci nu vă sunt de ajuns, eu zic să încercați cu ciocănituri. Te doare capul? Ciocănește-te! Te doare stomacul? Ciocănește-te! Nu te înțelegi cu șeful și amanta te amenință că te pârăște la soție Ciocănește-te! Este ultima descoperire: Terapia prin ciocănituri. O metodă revoluționară de a-ți trăi viața fără stres.

 

              

 

Așa că relaxează-te, și în timp ce te ciocănești, poate o să descoperi miracolul din fiecare și secretele longevității, căci în universul magiei mâinile tale te pot vindeca.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here