ART ON DISPLAY


Cand: 16 Oct - 26 Oct 2014
0
467

Luna octombrie pare o lună dedicată artei contemporane. ART ON DISPLAY, un nou eveniment marca Noaptea Albă a Galeriilor se va desfăşura în perioada 16-26 octombrie şi are ca scop extinderea în spațiul urban a evenimentele cuprinse în programul ArtWeekEnd București.

În cadrul ART ON DISPLAY, zona centrală a orașului București se va transforma într-o galerie de artă temporară, găzduind, în vitrinele magazinelor și în alte spații cu acces de pe bulevardele principale, expoziții, instalații. Această abordare a spațiului urban își propune o reflecție asupra stadiului estetic actual al orașului „forțând” un dialog cu excesul de imagini comerciale care ne populează viața de zi cu zi. Prin ritmarea traseului firesc în oraș cu lucrări și intervenții artistice se poate crea o tensiune între imaginile „seducției” construite de industria marketing-ului și cele generate de nevoia artiștilor de a-și revendica un spațiu vizibil și direct accesibil. (Prezentare oficială)

 

Astfel, proiectele artiștilor vor putea fi vizitate la următoarele vitrine și spații exterioare:

Hotel Chėrica Constanța – Calea Victoriei nr. 87-89

As Travel – Calea Victoriei nr. 81

Muzeul Național George Enescu – Calea Victoriei nr. 141

Liliac Pop Up Store – Magheru One – Bd. Gen. Gheorghe Magheru nr. 1

NAG Info Point – Str. Piața Amzei nr. 5

Musette – Calea Victoriei nr. 114

 

În spațiile participante ART ON DISPLAY și galeriile participante ArtWeekEnd București vor fi disponibile hărți ale traseului propus.

 

Pentru mai multe informaţii consultaţi pagina oficială.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here