August: Osage County


Premiera: 24 January 2014
0
482

August: Osage County este o dramă adaptată după piesa de teatru cu același nume, care i-a adus dramaturgului american Tracy Letts (Bug, Killer Joe) Premiul Pulitzer în anul 2008.

Povestea filmului începe odată cu dispariția lui Beverly Weston (Sam Shepard). Impreuna cu soția lui, Violet, interpretata de Meryl Streep, bărbatul avea trei fete: Barbara (Julia Roberts), Karen (Juliette Lewis) și Ivy (Julianne Nicholson). Cele trei surori se reunesc pentru a-și căuta tatăl, însă descoperă că dispariția lui nu a fost doar o întâmplare și că acesta s-a sinucis.

Pe măsura ce acțiunea se desfășoară, ies la iveala disfuncționalitățile familiei: certurile aprige între Barbara și mama sa, care ajung chiar la o altercație fizică, și legăturile bolnăvicoase între Ivy și Charles (Benedict Cumberbatch), vărul ei.

Dependența de droguri a mamei și secretele care încep să iasă la suprafață transformă situația într-una foarte dramatică, care marchează viața celor trei surori.

Meryl Streep si Julia Roberts au fost nominalizate la Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, respectiv pentru cea mai bun actrita in rol secundar.

August: Osage County va avea premiera în România pe 24 ianuarie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here