Axial Lead, Mindcage Escape si Blame Hofmann


  Cand: 28 Aug 2015
  Ora:21:30
  0
  499

  Vineri, 28 august 2015, Question Mark găzduiește un concert dedicat laturilor moderne ale progressive-ului, de la avant-garde la post, susținut de Axial Lead, Mindcage Escape și Blame Hofmann.

  Axial Lead este un triumf al inventivităţii şi al unor idei himerice nu doar din punct de vedere muzical, ci liric şi vizual, care ne creează de la zero de-a lungul albumului lor, “of infamous credentials”, o nouă lume, cu personaje fictive sau cât se poate de uşor de regăsit în oricare dintre noi, care se luptă cu monştri pe cât de metaforici, pe atât de ancoraţi în realitate. Axial Lead promite o călătorie memorabilă prin universul gândurilor lor prin care, atipic, se ţese o pânză în care îţi prinzi urechile în mod conştient, şi în care vei descoperi toate elementele unui prog de excepţie: o voce caldă, pliabilă pe orice schimbare de ritm, solo-uri şi riff-uri care încorporează mii de influenţe şi o evoluţie armonică care te transformă într-un prizonier benevol. 

  Mindcage Escape a fost întemeiată în 2012 în Bucureşti şi este adepta sonorităţilor progressive metal, cu influenţe din diverse alte genuri, formaţia descriindu-se ca fiind împotriva etichetelor de orice fel, din dorinţa de a putea experimenta liber. În 2014, trupa a lansat primul EP din carieră, Straitjacket, care a fost foarte bine primit de fani şi de critica de specialitate.

  Blame Hofmann este o trupă aflată la început de drum care își dedică momentan existența unei trupe de căpătâi pentru lumea progressive – Tool, vineri încântând publicul cu câteva cover-uri ale trupei.

  Program:

  21:30 – 22:00 – Blame Hofmann

  22:15 – 23:00 – Mindcage Escape

  23:15 – 00:00 – Axial Lead

  00:00 – Afterparty

  Suport trupe: 10 lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here