B’estfest Summer Camp 2014


  Cand: 31 Jul - 02 Aug 2014
  0
  437

  B’ESTFEST Summer Camp 2014 își va desfășura cea de-a opta ediție într-o locație nouă, pe domeniul Palatului Mogoșoaia. De asemenea, festivalul va avea loc cu o lună mai târziu decât până acum, între 31 iulie și 2 august 2014.

  Pe lângă concerte, peisajul va cuprinde și mai multe scene, terase și arene cu muzica live, spații de relaxare, jocuri, ateliere de creație, sporturi extreme, bazar, parc de distracții și numeroase alte activități care vor întregi atmosfera festivalului.

  Primul nume confirmat al programului este trupa australiană The Cat Empire, devenită în ultimii ani una dintre cele mai reprezentative trupe de ska-jazz de la festivalurile de muzică internațională. Muzica lor este descrisă ca o combinație creativă între jazz, funk, rock cu influențe latino, reggae, ska și dub, iar show-urile trupei sunt recunoscute pentru energie și caracterul de improvizație.  

  Abonamentele sunt deja disponibile la prețul de 189 lei pe www.myticket.ro și în rețeaua Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și la casa de bilete a Sălii Palatului.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here