B-FIT in the Street! 2013 – Festival International de Teatru de Strada

0
457

A cincea ediție a Festivalului Internațional de Teatru B-FIT In The Street! va avea loc între 30 mai și 2 iunie, când peste 200 de artiști europeni vor performa în mai multe zone centrale ale Bucureștiului (Piața George Enescu, Piața Universității, Calea Victoriei, intersecția Lipscani-Carada din Centrul vechi).

15 trupe din 6 țări (Franța, Olanda, Belgia, Italia, Spania și România), formate din acrobați, jongleuri, instrumentiști, artiști pe catalige, etc., vor susține în cele patru zile de festival mai multe reprezentații fixe sau mobile însoțite de spectacole inedite de lumini și muzică, care îți vor colora ieșirile prin centru.

Printre artiștii acestei ediții a B-FIT In The Street! se numără trupa românească Xtreme Project, Compagnie Off, Compagnie des Quidams (Franța), Sam Shine (Olanda) și Theater Tol (Belgia).

Cei de la Xtreme Project vor deschide festivalul joi, 30 mai, la ora 17:00 în Piața Universității (zona statuilor), cu un spectacol de acrobație desfășurat pe fațada clădirii BCR, cu acompaniamentul oferit de Orchestra Silvestri, condusă de Tiberiu Soare.

Programul complet al festivalului îl găsești pe site-ul ArCuB. Accesul la evenimente este gratuit.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here