Bal Mascat – Giuseppe Verdi


  Cand: 08 Dec 2012
  Ora:19:55
  0
  779

  Bal mascat, opera compusa de Giuseppe Verdi, face parte din stagiunea 2012-2013 a seriei de proiectii The Met Live in HD. La fel ca Elixirul dragostei, spectacolul ce va inaugura acest sezon de transmisiuni, Bal Mascat este o productie noua a Operei Metropolitane din New York, semnata de faimosul David Alden.

  Povestea asasinarii regelui Gustav al III-lea al Suediei este evenimentul care a inspirat compozitia lui Verdi: tenorul Marcelo Alvarez si soprana Karita Mattila (care isi face astfel debutul la Met), ii interpreteaza pe indragostitii Gustavo si Amelia, cei ce vor plati scump pentru dragostea lor. Dramatica partitura a prezicatoarei Ulrica ii revine mezzo-sopranei Stephanie Blythe iar contele Anckarstrom, gelosul sot al Ameliei, este baritonul Dmitri Hvorostovsky.

  Spectacolul va fi difuzat pe 8 decembrie 2012, incepand de la ora 19:55, iar biletele pentru eveniment, in valoare de 70 RON, se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema. Tot aici sunt puse in vanzare abonamentele pentru intreaga serie de transmisiuni live ale celor 12 spectacole de opera de la The Met (difuzate in perioada 13 octombrie 2012-27 aprilie 2013), in valoare de 700 RON.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here