Balkanik Festival 2015


  Cand: 11 Sep - 13 Sep 2015
  0
  507

  În perioada 11 -13 septembrie 2015, Grădina Uranus devine pentru a cincea oară locul în care muzica și cultura balcanică ne dau întalnire. Balkanik Festival revine anul acesta cu noi activități și un program mai bogat pentru publicul său, fiind primul an în care festivalul se va desfășura în două locații.  

  Fanfare Ciocârlia (România) și Shatel & Bucovina Club Orkestar (Germania) revin pe scena festivalului, iar Ivo Papasov (Bulgaria), unul dintre cei mai apreciați clarinetiști din lume va cânta pentru prima oară în România. Line-up-ul evenimentului Kocani Orkestra (Macedonia), Kalyi Jag (Ungaria), Lemon Bucket Orkestra (Canada) și Amsterdam Klezmer Band (Olanda).

  Evenimentul și-a propus să ofere vizitatorilor o experiență completă de festival, prin intermediul activităților din timpul zilei, care includ un târg meșteșugăresc, ateliere și demonstrații, expoziții de fotografie, pictură și sculptură, spectacole de dans, circ și jonglerii cu focul, bucatarie cu scofeturi balcanice și o mulțime de zone neconvenționale de lounge.

  Anul acesta, The Ark va găzdui o parte din activitățile evenimentului, printre care afterparty-uri până în zori, un mix de stiluri mai extins, proiecții de filme și expoziții de pictură și fotografie.

   Prețul abonamentelor este de 85 de lei până pe 10 septembrie și pot fi actizitionateîn rețeaua eventim.ro și pe eventbook.ro.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here