Balkans Beyond Borders 2013 – Reinventing Bridges

0
452

Festivalul de Scurtmetraj Balkans Beyond Boarders este un proiect care urmărește sprijinirea și promovarea tinerilor artiști din spațiul balcanic. 

Festivalul de Film se desfășoară în fiecare an într-o țară balcanică diferită. În 2013, acesta va avea loc la București în perioada 1113 octombrie. În încercarea de a provoca participanții, dar și audiența să reflecteze asupra problemelor contemporane și de a celebra diversitatea balcanică, organizatorii propun în fiecare an teme noi pentru realizarea scurtmetrajelor. Anul acesta tema festivalului este rescrierea trecutului și reinventarea viitorul în Balcani.

În fiecare zi a festivalului proiecțiile de filme vor începe la ora 18:00 la Muzeul Țăranului Român și la Clubul Țăranului Român  și vor fi urmate de dezbateri cu membrii juriului și alți profesioniști din industria cinematografică.

Ada Condeescu va face parte din juriu, în calitate de președinte al acestuia. Programul festivalului va include și alte activități, printre care concerte live și petreceri. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here