Baro Foro – Goran Bregovic, Mahala Rai Banda si Gipsy Casual


  Cand: 29 Aug 2015
  Ora:18:00
  0
  635

  Pe 29 august 2015, la Arenele Romane, are loc prima ediție a festivalului intercultural Baro Foro care și-a propus să aducă în fața publicului spectacole susținute de artiști din diverse zone ale Europei pentru a dovedi că muzica nu ține cont de nicio barieră.

  Invitatul festivalului este Goran Bregović, un artist şi un compozitor care a schimbat definitiv cultura pop europeană, îmbinând cu desăvârşire energia muzicii ţigăneşti, muzica de cor balcanică şi rockul. Goran Bregović va cânta împreună cu Wedding and Funeral Band, o orchestră compusă din suflători ţigani, voci tradiţionale bulgăreşti, chitară electrică, percuţie tradiţională şi cor bisericesc. Orchestra de nunţi şi înmormântări este recunoscută la nivel mondial pentru unicitatea cu care îmbină culturile din estul Europei.

   În deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra și GIPSY CASUAL.

  Biletele pentru festival se găsesc online, pe www.iabilet.ro, şi în reţeaua iabilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia şi agenţiile Perfect Tour din toată ţara), la următoarele preţuri: 140 de lei – categoria A, 80 de lei – categoria B şi 50 de lei – categoria C (primele 300 de bilete din fiecare categorie).

  După epuizarea biletelor la preţuri reduse, acestea vor costa 160 de lei – categoria A, 100 de lei – categoria B şi 60 de lei – categoria C, iar, în ziua concertului, tichetele vor putea fi achiziţionate la următoarele preţuri: 180 de lei – categoria A, 120 de lei – categoria B şi 70 de lei – categoria C.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here