Bienala Tinerilor Artisti


Cand: 11 Oct - 11 Nov 2012
0
541

Lumea virtuala si cea reala sunt legate printr-un simplu cod care poate fi scanat cu ajutorul telefonului, a tabletei sau a unui PDA. Daca ti se pare interesanta aceasta idee, atunci vei fi interesat si de Bienala Tinerilor Artisti. Evenimentul, care are loc intre 11 octombrie – 11 noiembrie la Bucuresti, propune o viziune inovatoare asupra modului in care publicul interactioneaza cu arta.

Cei peste 70 de artistii vizuali care vor participa vin din tari precum Canada, SUA, China, Franta, Germania, Marea Britanie, Olanda, Suedia si Romania.

Evenimentele Bienalei se vor desfasura atat indoor, la Foto Anexa – MNAC,  Institutul Goethe, Centrul Cultural Ungar, cat si outdoor, la MNAR, OAR, Carturesti Verona. Proiectul coboara si in statiile de metrou, la Unirii, Universitate, Piata Victoriei, Basarab si Bazilescu. Iar, in paralel, are loc proiectul grupului SZAF care poate fi vazut la Gara de Nord, str. C.A. Rosetti, podul Calea Victoriei/ Splaiul Independentei si Groapa Vacaresti.

Program Bienalei Tinerilor Artisti 2012

Miercuri, 10 octombrie

De la ora 14:00 va avea loc conferinta de presa Ovelapping Biennial, la Centrul Cultural al Republicii Ungare.

Joi, 11 octombrie

La Foto Anexa, MNAC va avea loc, de la ora 18:00, Vernisaj Ovelapping Biennial, urmat la 18:30 de un live act semnat de Antonis Pittas.

Vineri, 12 octombrie

La Foto Anexa, MNAC, are loc, de la 20:00, evenimentul semnat de Cinty Ionescu & Miron Ghiu, The Space Between.

Joi, 18 octombrie

De la ora 19:00 are loc evenimentul Cafeneaua Critica in prezenta invitatilor 2Meta, Adrian Guta, Lea Rasovszky, Silvia Saitoc, Matei Samihaian, la amfitrion Ion Bogdan Lefter, din cadrul Club A.

Vineri, 26 octombrie

Foto Anexa, MNAC gazduieste un alt eveniment din cadrul Bienalei Tinerilor Artisti. De la ora 20:00 – √|\/▲√▲ §‽▲†Í▲l▲ (Nava Spatiala).

Sambata, 3 noiembrie 

Cea de-a V-a editie a Bienalei Tinerilor Artisti se incheie cu un live act realizat de BTS, de la ora 20.00, la Foto Anexa – MNAC.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here