Bucharest Dance Festival 2014

0
402

Dansatori profesioniști și amatori cu coregrafii care mai de care mai impresionante vor concura toamna aceasta, în perioada 8-9 noiembrie, pentru premiile Bucharest Dance Festival 2014.

Festivalul cuprinde mai multe categorii de competiție dedicate unei varietăți de genuri de dans precum contemporan, balet, mtv commercial, musical, step, liric, etc. și ca să fie siguri că nu exclud creațiile atipice, au și o secțiune numită Open destinată  acelor coregrafii speciale care nu sunt unice pentru una dintre celelalte discipline desemnate sau care combină diverse tehnici de dans.

Obiectivul general al festivalului constă în promovarea activă a diversității culturale şi realizarea unui schimb intercultural prin intermediul dansului, în cadrul unei competiţii de dans, desfăşurată la standardele şi exigenţele ARS NOVA.  Prin participarea echipelor de dans din toată ţara precum şi din diverse ţări europene, se asigură realizarea unui schimb intercultural atât naţional cat şi internaţional, evoluţiile concurenţilor putând fi vizionate de ceilalţi participanţi, instructori, însoţitori şi spectatori. Competiţia sub licenţă ARS NOVA, fiind organizată în premieră în România, oferă şcolilor de dans din ţară, posibilitatea de a participa la o competiţie de nivel european, câştigarea unei astfel de competiţii fiind o punte de lansare spre marile scene ale lumii dansului.  (Organizatorii)

 

Pentru mai multe informaţii, consultaţi pagina evenimentului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here