Ce faci in weekendul 7-9 iunie? Recomandari de evenimente

0
395

In acest sfârșit de săptămână îți recomandăm o vizită în TurboHalle unde sâmbătă are loc Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2013. Vei putea viziona cele mai apreciate scurtmetraje din ultimul an, de la comedii, animații și filme de aventură, până la drame și filme fantastice.

 

Dacă vrei să vezi o premieră cinematografică, acestea sunt două. De vineri îl poți vedea pe Ryan Gosling în filmul The Place Beyond The Pines, un cascador pe motocicletă care devine jefuitor de bănci pentru a-și întreține nouă familie. Tot weekend-ul acesta are loc și premiera ultimului filmul al lui Pedro Almodovar I’m so excited, cu apariții speciale ale actorilor Antonio Banderas, Penelope Cruz și Paz Vega.

 

Trecând la teatru, la Teatrul Metropolis se va juca piesa Țarul Ivan își schimbă meseria, în regia lui Gelu Colceag, o comedie ce îmbină umorul cu fantasticul. Vineri seara la Godot poți merge la un spectacol cu Marius Manole – Marea iubire a lui Sebastian, iar sâmbătă începând cu ora 19:00 se va juca Norway.Today  inspirată de o poveste reală, piesa este drama a doi internauți care decid să se sinucidă în Muntii Norvegiei.  La ArCuB sâmbătă și duminică, tot Marius Manole, alături de violonistul Alexander Bălănescu, vor urca pe scenă pentru piesa Însemnările unui nebun.

 

Tot în acest sfârșit de săptămână, va avea loc sâmbătă Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs, programată în trei locații: la Bernschutz & Co. Universitate, la Attitude Ballet School și în Acuarela. Vei avea parte de o seară plină de activități și ateliere creative orientate către industria handmade.

 

Pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică se va desfășura și târgul dedicat produselor de autor, Cloud No. 9, unde creațiile designerilor autohtoni sunt expuse spre vânzare la Old City – Lipscani Beer Garden.   Daca se întamplă săți rezervi bugetul exclusiv pentru bijuterii sau accesorii, tot în aceste zile are loc la ArtXpert Fine Art Concept Store cea de-a treia ediție a  Jewelry Design Fair – Gold Edition.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here