Ce filme noi poti vedea in weekend

0
468

Daca nu ai fost la avanpremiera, in acest weekend poti vedea Cowboys & Alienssi The Smurfs. Filmul nou-nout aparut pe ecrane in weekend este documentarul Life in A Day, care nu a rulat ca avanpremiera.

* Cowboys & Aliens(nota 6 pe IMDB) este un western-thriller-SF filmat clasic, fara efect 3D. Ii are ca staruri pe Daniel Craig, aka James Bond, si Harrison Ford, Domnul Indiana Jones. Ar mai fi de remarcat Olivia Wilde, pe care o stiti din serialul Dr. House. Filmul este regizat de Jon Favreau, cel care a semnat si ecranizarile Iron Man, si este produs de Steven Spielberg.

Despre Cowboys & Aliens, mai multe aici.

* The Smurfs (nota 4.6 pe IMDB) este un film 3D semi-animat, in care personajele desenate inalte cat trei mere, adica strumpfii, evadeaza fara voia lor in lumea oamenilor. Filmul are multe glume pentru adulti, ceea ce l-ar recomanda si pentru cei care nu au copii. Distributia nu exceleaza in staruri. Regizorul filmului, Raja Gosnell, este cunoscut pentru seria Scooby Doo.

* Life in A Day (nota 8.3 pe IMDB) este un documentar realizat din filmulete postate pe Youtube. La apelul producatorului, Ridley Scott, de a documenta intr-un film gen capsula a timpului ce inseamna o zi oarecare din vietile noastre (s-a ales 24 iulie 2010) au raspuns 80.000 de persoane. S-au adunat 4.500 de ore de filmare, care au fost apoi regizate de Kevin Macdonald intr-un film de 90 de minute. Macdonald are la centura mai multe documentare si filmul istoric The Last King of Scotland.

Pentru avanpremierele care vor rula incepand de miercurea-joia viitoare, vezi aici.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here