Concert 30 Seconds To Mars


  Cand: 05 Jul 2014
  Ora:20:00
  0
  505

  Primul mare concert al verii a fost deja anunțat. Este vorba de concertul celor de la 30 Seconds to Mars, care vin în premiera în România pe 5 iulie la Romexpo, în turneul de promovare al celui de-al patrulea album al trupei Love, Lust, Faith and Dreams.

  Versurile filozofice, muzica experimentală  și albumele conceptuale ale celor de la 30 Seconds to Mars a determinat comparația melodiilor lor cu muzica celor de la Pink Floyd, The Cure, Tool și U2. Astfel, Jared Leto (Rayon in Dallas Buyers Club), Shannon Leto și Tomo Milicevic alcătuiesc una dintre cele mai apreciate formații de pe scena rock-ului alternativ din prezent. Deși, sound-ul trupei a evoluat de la un album la altul, stilul muzical al celor de la 30 Seconds to Mars poate fi caracteriazat drept o combinație între progressive metal, space rock, experimental rock la care se adaugă influențe de muzică electronică. Pe albumul Love, Lust, Faith and Dreams, membrii trupei experimentează cu noi instrumente și introduc o abordare minimalistă și sound-uri ce încorporează elemente ale muzicii simfonice și electronice. 

  Biletele pentru concert au fost deja puse în vânzare, iar categoriile de preț la care pot fi achiziționate sunt următoarele:

  –          Diamond – 299.6 lei

  –          Golden – 256.8 lei

  –          Zona A – 192.6 lei

  –         Zona B – 160.5 lei

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here