Concert Anastacia


  Cand: 29 Jun 2015
  0
  412

  Pe 29 iunie 2015 cântăreața americană Anastacia, alături de band-ul său, va reveni în România, la Sala Palatului, pentru un concert care face parte din turneul mondial de promovare al noului album Resurrection.

  Anastacia este o cântăreață cu peste 30 de milioane de discuri vândute, cunoscută pentru o serie de hituri precum I’m Outta Love, Paid My Dues, Left Outside Alone și Pieces of a Dream. Ea este celebră și apreciată pentru vocea sa gravă și abilitatea de a atinge note muzicale înalte, ceea ce a determinat încadrarea ei în grupul sopranelor dramatice. Publicații și televiziuni din întreaga lume au afirmat că Anastacia este un fenomen muzical și un artist charismatic, iar unii fani o consideră o Janis Joplin modernă.

  Albumul Resurrection este al 6-lea material discografic al său și a fost lansat în mai 2014, bucurându-se atât de succes critic, cât și comercial. De asemenea, piesa principală a albumului, Stupid Little Things, a ajuns pe primele poziții în topurile internaționale, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile, considerând-o o „revenire excepțională”.

  Biletele pentru concert pot fi achiziționate prin Eventim în rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  –          VIP: 400 lei

  –          Categoria I: 350 lei

  –          Categoria II: 300 lei

  –          Categoria III: 250 lei

  –          Categoria IV: 200 lei

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here