Concert Avishai Cohen Trio


  Cand: 06 Nov 2014
  Ora:20:00
  0
  538

  Fanii Jazz-ului pot relua experienţa unui concert Avishai Cohen Trio şi în 2014. Artiştii vor fi prezenţi la Bucureşti pe data de 6 noiemrie, ora 20:00, la Sala Radio. Concertul face parte din turneul de promovare a noului album, Almah.

  Avishai Cohen este considerat unul dintre cei mai buni muzicieni de jazz şi un basist influent. A devenit cunoscut datorită colaborărilor avute cu Alicia Keys, Bobby McFerrin, Herbie Hancock sau faimosul Chick Corea, alături de care a format sextetul Origin, cântând împreună timp de şase ani.

  Muzicianul mai este apreciat şi datorită îmbinării unor influenţe din Orientul Mijlociu cu acordurile afro-americane şi est-europene. Alături de Cohen, pe scena vor mai urca pianistul Nitai Hershkovitz şi toboşarul Daniel Dor.

  Biletele se pot cumpăra din reţeaua Eventim (magazinele: Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) sau online, de pe site-ul www.eventim.ro. Preţul variază, de la 85 şi 125 lei, la 145 lei, în funcţie de categorie.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here