Concert Chet Faker


  Cand: 02 Nov 2014
  Ora:22:00
  0
  683

  Dacă îți place muzica electronică sunt șanse mari să fii încântat de vestea concertului pe care îl va susține artistul australian Nick Murphy, cunoscut sub aliasul Chet Faker, pe 2 noiembrie la Palatul Ghika.

  The Fresh e responsabil pentru un eveniment în premieră în România, iar acesta face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistului, ,,Built on Glass'', Bucureștiul fiind ultima sa oprire din cadrul turneului.

  Chet Faker a devenit un nume după succesul online internațional reușit grație înregistrării cover-ului ,,No Diggity'', urmat apoi de EP-ul ,,Thinking In Textures'' cu care a câștigat numeroase premii. Până în prezent el a lucrat cu artiști ca Flume și Kilo Kash și a produs remixuri pentru MS MR si The Temper Trap.

  Show-ul live susținut de sonor electronic a fost programat la ora 22:00, iar lineup-ul complet al artiștilor ce vor concerta în deschidere de la 20:00 urmează a fi anunțat în curând.

  Biletele au fost puse în vânzare într-un numar limitat de 800 la prețul de 50 de lei, prin intermediul rețelei MyTicket.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here