Concert de jazz cu Peter Sarik Trio si Luiza Zan


  Cand: 18 Oct 2012
  Ora:20:00
  0
  603

  Daca printr-un efort de imaginatie am asocia fiecare luna a anului cu cate un gen de muzica, m-as gandi inevitabil la un octombrie cu iz de jazz. Ambele sunt nuantate – in culori sau sunete, sunt telurice si emotionale dar trec natural in meditatie intelectuala. Si daca exista o modalitate prin care sa le putem avea pe amandoua, cu atat mai bine.

  Cei de la Green Hours vin cumva in intampinarea acestei idei si ne ofera posibilitatea de a-i asculta pe cei de la Peter Sarik Trio cantand live alaturi de Luiza Zan. Concertul se desfasoara in parteneriat cu Centrul Cultural al Ungariei joi, 18 octombrie, incepand cu ora 20:00.

  De Luiza Zan ne amintim inca din 2004, de pe vremea cand castiga premiul I la Cerbul de Aur. Intre timp a reusit sa ne surprinda prin colaborarile cu chitaristii Jimmy Cserkesz si Sorin Romanescu, anul 2011 aducandu-i o noua distinctie- Muzicianul anului 2011-  in cadrul ultimei editii a Galei Premiilor de Jazz.

  Peter Sarik Trio s-a format in 2007, avand ca membri cei mai de succes muzicieni de jazz ai Ungariei. Stilul muzical pe care il adopta este un mix de latino, jazz clasic si modern, in combinatia de instrumente: pian (Peter Sarik), chitara bass (Gyorgy Frey) si tobe (Tamás Berdisz).

  Pretul unui bilet de intrare la concert este de 25 de lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here