Concert Francesca Belmonte


  Cand: 21 May 2015
  0
  436

  Francesca Belmonte este cunoscută publicului mai ales pentru colaborarea sa cu Tricky, alături de care împarte scena și studioul încă din 2008. Pe 21 mai 2015, artista revine la București, în Club Control, pentru a-și prezenta albumul de debut solo – Anima.

  Francesca s-a nascut la Londra, dar a copilărit în Irlanda, unde a trăit înconjurată de muzică. „Credeam că știu muzică până l-am întâlnit pe Tricky” a declarat ea într-un interviu despre cântăreț, alături de care a compus și a interpretat o parte dintre piesele incluse pe cele mai recente două albume ale acestuia – False Idols și Mixed Race.

  Tricky este și cel care semnează producția albumului de debut al Francescăi, care va apărea pe 1 iunie 2015. Materialul include, pe lângă colaborările cu acesta, un featuring cu Mykki Blanco. LP-ul a fost prefațat de EP-ul An Introduction, lansat în urmă cu trei luni.

  Lista de cântece ale concertului din 21 mai cuprinde o oră și jumătate de compoziții incluse pe albumul Anima, dar și o parte din piesele compuse și interpretate alături de Tricky.

  Of all the artists I’ve ever worked with, this is the best collaboration, as soon as people hear this album they’ll understand why I say this. – Tricky

  Biletele la concertul Francesca Belmonte costă 50 de lei și sunt disponibile pe eventbook.ro, la Librariile Kyralina, Anthony Frost și la Club Control.    

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here