Concert Hindi Zahra


  Cand: 15 Oct 2015
  Ora:20:00
  0
  849

  Hindi Zahra este o cântăreață de origine marocană și una dintre cele mai apreciate artiste jazz din Franța. Ea va susține un concert în România, la Sala Radio din București, pe 15 octombrie 2015. 

  Hindi se inspiră din sonorităţi gypsy, folk american, jazz sau blues, fiind cel mai bine definită de stilul world music. Discul de debut, Handmad a primit în 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului în Franța. A fost comparată cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith.

  Hindi Zahra concertează pentru prima dată în România alături de trupa sa ( doi chitariști, percuție şi bas), ocazie cu care îşi va promova noul disc, Homelan. De pe acest album a fost lansat deja single-ul și videoclipul  Any Story. Povestea noului album este spusă de o nouă călătorie pentru Hindi, de această dată în Marocul natal.  Homeland se oprește undeva în Marrakech, între munți și ocean. O întoarcere la rădăcini, o privire întoarsă către ea însăși care pune în mișcare un dans peste coasta oceanului. Hindi Zahra este în căutarea unui sound hipnotic al unei călătorii care începe și se termină acasă, după ce trece dincolo de frontiere și genuri muzicale.

  Biletele costă 80, 120, 140 de lei în funcţie de categorie şi pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here