Concert Narcotango


  Cand: 06 Dec 2014
  Ora:19:00
  0
  507

  Argentinienii de la Narcotango reuşesc să transforme tangoul într-un drog seducător care în loc de euforie produce melancolie. Dacă nu ne credeţi pe cuvânt puteţi să vă convingeţi pe 6 decembrie când muzicienii fac o scurtă escală la cinema Patria înainte de a se îndrepta spre Festivalul de Jazz de la Braşov

  Narcotango îmbină ritmurile tangoului cu sunetele mai moderne ale muzicii electronice, dar şi cu elemente de jazz şi rock reuşind să-şi creeze un stil şi o atmosferă aparte. Argentinienii cunoscuţi pentru  melodii ca Otra luna, Cuenco sau  Vi luz y subi  s-au mai întâlnit cu împătimiţii tangoului din România, de data aceasta concertul făcând parte dintr-un turneu mai amplu care i-a purtat deja pe sud-ameriani  prin Elveţia, Germania,  Polonia şi Olanda.

  In cazul în care nu ştiaţi ce să-i cereţi lui Moş Nicolae, poate nu ar fi rău să vă începeţi lista cu bilete pentru concertul Narcotango . Biletele pentru concertul de la ora 19 sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center,  la Librăria Eminescu, la casa de bilete a cinematografului Patria şi online pe eventim.ro şi vreaubilet.ro . Preţul este de 55 de lei pentru locurile de la balcon şi de 75 de lei pentru locurile de la parter şi lojă.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here