Concert Pian Boris Berezovsky


  Cand: 06 Nov 2012
  Ora:19:00
  0
  276

  Marti seara Ateneul Roman gazduieste extraordinarul concert de pian al lui Boris Berezovsky, unul dintre cei mai apreciati pianisti rusi. Spectacolul este, de asemenea, un prilej de a-l vedea la lucru pe dirijorul Dimitri Liss, unul dintre cei mai buni si eleganti dirijori europeni.

  Dupa debutul de la Wigmore Halle, din Londra, Boris a castigat doi ani mai tarziu, in 1990, Medalia de Aur la Concursul International „Ceaikovski” de la Moscova. Astazi el este invitatul constant al celor mai importante orchestre din lume: Filarmonica din Londra, New York Filarmonica, Filarmonica din München, Filarmonica din Oslo, Orchestra Simfonica Radio din Frankfurt, Hamburg Orchestra NDR, Orchestre National de France etc.

  Dimitri Liss este actualmente director artistic si dirijor principal al Orchestrei Filarmonicii Ural, un dirijor apreciat pentru eleganta sa artistica, avand una dintre cele mai rafinate executii din Europa. Printre muzicienii cu care a lucrat se numara: M. Rostropovich, Kremer G., Pletnev, Marsalis W., Yu. Bashmet, V. Tretiakov, S. Mintz, G. Apap.

  Pretul unui bilet este de 350 de lei.

  Din program vor face parte:

  ShostakovichSymfonia Nr. 10

  Khachaturian – 3 piese din Suita "Gayane" – dansul fetelor in roz, Lullyby si Lezginka

  Khachaturian – Concertul de Pian

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here