Concert Pink Martini


  Cand: 15 Oct 2013
  Ora:20:00
  0
  699

  Trupa americană Pink Martini, înființată în 1994 de pianistul Thomas Lauderdale, va concerta din nou toamna aceasta la București pe data de 15 octombrie, la Sala Palatului.

  Melodiile lor, inspirate din musicalurile romantice ale aniilor ’40-’50 de la Hollywood, îmbină sunetele și piesele redescoperite ale muzicii jazz, clasice, latino, fado, orientale, ruse.  

  Membrii formației propun la București un spectacol de world music, în care vor include probabil și piese românești, așa cum au surprins publicul în timpul concertului de anul trecut, cântând coverul melodiei Până când nu te iubeam a Mariei Tănase. De asemenea vor interpreta și melodiile lor foarte cunoscute precum Symphatique, Quizas, Quizas, Quizas, Una Notte a Napoli, Let’s Never Stop Falling In Love, Hang On Little Tomato.

  Biletele pentru concert au fost puse deja în vânzare, iar prețurile sunt de 240, 200, 170, 140, și 110 lei, în funcție de categorie. Acestea pot fi achiziționate online pe  www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturesti). Le poti cumpara și prin două rate lunare cu CardAvataj de la sediul Eventim – strada Polona, nr. 15. 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here