Concert Roisin Murphy 2015


  Cand: 18 Sep 2015
  Ora:20:00
  0
  526

  Roisin Murphy, artista irlandeză cunoscută publicului încă din perioada în care activa în Moloko, va concerta la Arenele Romane pe 18 septembrie 2015. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui de-al 3-lea album solo, Hairless Toys.    

  Roisin Murphy este nume reprezentativ pentru scena dance underground datorită sound-ul inconfundabil al albumelor sale şi a nonconformismului care o caracterizează. Cântăreața şi-a început cariera solo cu albumul Ruby Blue, în 2005, single-urile If We're In Love şi Sow into You ajungând hituri în rândul iubitorilor de ritmuri trip-hop şi electro-funk.

  Apreciată pentru prestaţiile sale live cu adevărat electrizante, Roisin Murphy a participat, de-a lungul timpului, la unele dintre cele mai cunoscute festivaluri internaţionale: Werchter (Belgia), Benicassim (Spania), Rock Am Ring/ Rock Im Park (Germania), Pinkpop (Olanda), Sonar (Spania), Sziget (Ungaria), dar şi B'estfest din Bucureşti în 2008.

  Roisin Murphy va prezenta în concertul de la Bucureşti cel mai recent album de studio al său, Hairless Toy, pe care îl promovează printr-un turneu european, cu ocazia revenirii sale oficiale pe scenă, după o pauză de opt ani.

                  Biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri:

  –          Teren Standard: 135 lei

  –          Teren Fan Pit, Sector K, Sector E: 180 lei 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here