Concert Selah Sue


  Cand: 13 May 2015
  0
  705

  Artista belgiană Selah Sue se pregătește pentru lansarea celui de-al doilea album al său – Reason, iar turneul de promovare o va readuce la București pentru un concert la Arenele Romane pe data de 13 mai 2015.

  Selah Sue este una dintre revelațiile noului val de muzicieni, reușind să se remarce într-un timp foarte scurt și bucurându-se de susținerea unor artiști precum Patrice sau Farhot încă de la debut. Timbrul muzical, sinceritatea versurilor, melodicitatea redată de amestecul dintre reggae, soul, jazz și funk au transformat-o într-o prezență nelipsită de pe scenele marilor festivaluri de muzică din lume.

  Alternând electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue își definește identitatea muzicală odată cu albumul Reason și afirmă că acesta "este o ecuație cu mai multe variabile.” Albumul este rezultatul unui echilibru perfect găsit în mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar și în Londra, Jamaica și Los Angeles, alături de producătorii Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) și suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborările cu pop-trio-ul HAIM și rapperul american Childish Gambino. Selah Sue a înregistrat alături de acesta una dintre melodiile de pe noul album – Together. "Am scris această piesă în câteva ore, la Los Angeles. E primul meu cântec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile și ritmul dezechilibrat în interpretare.” a afirmat artista.

  Până pe 19 aprilie 2015 inclusiv, poți achiziționa biletele la prețuri de presale: 99 lei sau 129 lei în Golden Ring. De pe 20 aprilie până în ziua concertului prețurile vor fi de 120 lei, respectiv 150 lei, iar la intrare biletele pot fi achiziționate cu 140 lei sau 170 lei la Golden Circle.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here