Concert Uriah Heep


  Cand: 11 Jun 2013
  Ora:20:00
  0
  729

  UPDATE: Interesul redus al publicului spectator din Romania i-a determinat pe organizatori sa ia decizia suspendarii concertului programat initial pentru martea viitoare pe scena Arenelor Romane din Bucuresti.

  Persoanele care si-au cumparat bilete pentru acest concert isi vor putea recupera contravaloarea biletelor incepand de marti, 11 iunie 2013 de la punctele de vanzare sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achizitionate.

  —————-

  Grupul britanic Uriah Heep revine în România pe 11 iunie. Concertul susţinut la Arenele Romane marchează încă un eveniment aşteptat de rockeri, Uriah Heep fiind una dintre cele mai longevive trupe ale genului, consideraţi precursori ai stilului hard rock.

  Formată în 1969, trupa are un istoric agitat în spate, plin de despărţiri şi schimbări în rândul membrilor, dar muzica lor şi-a păstrat de-a lungul timpului appeal-ul. Timp de 2 ore, fanii vor putea asculta melodii devenite clasice precum: Lady in Black, July Morning, Gipsy sau Easy Livin, dar şi piese de pe discurile recente ale formaţiei.

  Biletele sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etaj 2, Magazinele EuroGsm, la sediul din str. Moise Nicoară nr.18 şi online pe www.vreaubilet.ro. Preţul acestora variază în funcţie de categorie:

  ·         Categoria III – 50 lei

  ·         Categoria II – 70 lei

  ·         Categoria I – 100 lei

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here