Concertul violonistului Gabriel Croitoru – Anotimpurile lui Vivaldi


  Cand: 28 Jan 2015
  Ora:19:00
  0
  492

  Îţi imaginezi trecerea timpului sub forma unor picturi create prin armonia sunetelor? Atunci te vei putea bucura de compoziţiile lui Antonio Vivaldi cunoscute sub denumirea de Anotimpuri.

  Ele vor prinde viaţă prin vioara lui Gabriel Croitoru, pe care o poţi auzi la Sala Radio, pe data de 28 ianuarie, ora 19:00. Alături de Orchestra de Cameră Radio, sub bagheta dirijorului Cristian Brâncuşi, Gabriel Croitoru va readuce în prezent sensibilitatea unuia dintre cei mai iubiţi compozitori clasici, ale cărui lucrări au trecut de barierele timpului şi ale preferinţelor muzicale, încât au ajuns şi la inima celor ce nu ascultă simfonii în fiecare zi. Concertul violonistului face parte din seria celor mai aşteptate evenimente din 2015, organizate la Sala Radio din Bucureşti.

  Preţul unui bilet, în funcţie de categorie, este:

  Categoria I – 30 lei
  Categoria a II-a – 25 lei
  Categoria a III-a – 20 lei
  Categoria reducere 40% – 12 lei
  Categoria reducere 90% – 3 lei

  Categoriile de bilete reduse sunt disponibile doar la Casieria Sălii Radio. Biletele având preţul întreg se mai pot achziţiona şi online, de pe site-ul Bilete.ro sau de la magazinele Inmedio şi Germanos, dar şi de la oficiile Poştei Române. Cu cinci zile înaintea spectacolului, biletele având preţ întreg se pot cumpăra numai printr-o comandă directă la unul dintre magazinele partenere sau de la casieria Sălii Radio.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here