Corp la Corp


Cand: 26 Oct 2014
Ora:18.00
0
455

Centrul Național al Dansului București ne-a pregătit și un spectacol de dans comunitar și cercetare artistică realizate în cadrul programului Vârsta4 împreună cu rezidenții căminului de vârstnici „Moses Rosen”.

Corp la Corp este istoria frânturilor de viață împreună într-un cămin de vârstnici. Este o succesiune de momente de relaționare în care tandrețea, grija, nevoia, ajutorul reciproc, dezamăgirea, așteptarea, prietenia devin esențiale în definirea existenței de zi cu zi. În Corp la Corp, o parte din rezidenții căminului Moses Rosen și o parte din personalul acestuia vor fi împreună pe aceeași scenă, vor reconstrui ritualuri de coabitare, vor dansa, vor rememora întâmplări care le marchează apropierile de zi cu zi și vor spune povești despre legăturile fragile și puternice dintre ei. Despre ce-i ține alături, despre ce au învățat unii de la alții locuind împreună. (Prezentarea oficială).

Programul Vârsta4 a fost inițiat de artiștii Paul Dunca, Alice Monica Marinescu, Mihaela Michailov, Katia Pascariu și David Schwartz

Bilet: 5 RON

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here