Don Giovanni


  Cand: 31 Aug 2012
  Ora:20:00
  0
  571

  Grand Cinema Digiplex continua seria proiectiilor concertelor de opera. Dupa transmisiunile live de la Festivalul Salzburg 2012 – Boema si Flautul Fermecat – vineri, 31 august, vine randul operei lui MozartDon Giovanni. Spectacolul, o inregistrare din august 2008 , tot din cadrul Festivalului Salzburg, are doua acte si este interpretata in limba italiana. 

  Povestea lui Don Giovanni este inspirata din legenda lui Don Juan, faimosul aventurier si cuceritor. Insotit de slujitorul sau Leporello (Erwin Schrott), Don Giovanni (Christopher Maltman) a fost imaginat de regizorul Claus Guth intr-o lume misterioasa si suprarealista, intr-un loc de refugiu – in padure –  unde atmosfera magica este aproape palpabila pentru spectator. Inconjurat la tot pasul de fiare salbatice, de pungasi dar si de femei frumoase, Don Giovanni isi va duce mai departe renumele de veritabil seducator chiar si in adancul padurii.

  Un spectacol ce nu trebuie ratat; opera, una dintre clasicile genului tragic, care a inspirat generatii intregi de artisti, de la pictori la poeti, este interpretata de una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Filarmonica din Viena.

  Biletele consta 55 de lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here