Dona Juana

Unde: Lorena Lupu
Cand: 12 Nov 2014
0
526

Un bar de hipsteri și homosexuali în care își petrec timpul o mână de travestiți, toți bărbați, mai puțin Dona Juana – atrăgătoare, bisexuală, travestită în bărbat și angajată a barului.

Bar care e pe punctul de a fi închis, pentru că patronul îndrăgostit în secret de Sissy, un alt travestit, se simte rănit când acesta decide să plece cu iubitul lui în Thailanda. Dona Juana la rândul ei vrea să oprească cu orice preț închiderea barul, chiar dacă asta presupune să-l sacrifice pe Sissy. Interesant? Vorbim de Dona Juana, romanul erotic al Lorenei Lupu.

Pe 12 noiembrie, la Green Hours, fanii romanului, dar și profanii care vor să-l descopere, pot participa la lansarea celei de-a doua ediții în prezența autoarei. Lorena Lupu lansează o ediție Dona Juana care se simte cu adevărat nouă, rezultat al receptării ei de către public: pe copertă apare o fotografie inspirată de carte fotografei Amalia Savulescu, cu o postfață semnată de Alex Ștefănescu. Rezultatul este în ochii Lorenei o ediție „mai bună și mai miezoasă”.


Pentru a discuta ediția Lorena Lupuu le are ca invitate pe Maria Răducanu (cântăreață), Lia Bugnar (actriță-dramaturg) și Ana Barton (scriitoare), dialogul se anunță unul despre feminitate la puterea a patra. Lansarea de la Green Hours este doar unul dintr-o serie de evenimente adunate sub umbrela Dona Juana & Friends: Lorena Lupu și-a prezentat romanul în toate marile orașe, cu participarea unor artiși precum Florin Zamfirescu, Marius Manole, Nicoleta Lefter, trupa Vunk și lista continuă. Lansarea de carte tocmai a căpătat o nouă față.

Întâlnirea cu autoarea romanului Dona Juana începe la ora 19:00.
 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here