Dragoste, în patru tablouri

Unde: Lukas Bärfuss
Cand: 19 May 2015
Ora:20:00
0
522

Dragoste, în patru tablouri este o piesă a dramaturgului contemporan elvețian Lukas Bärfuss. Textul tratează cu cinism și umor problemele contemporane legate de relațiile interumane, scoțând la iveala contradicțiile din problemele care îi macină pe protagoniști, fără însă a-i judeca.

Spectacolul înfățișează patru tablouri, patru locații și patru personaje centrale. Evelyn, o casnică predispusă la schizofrenie, sărbătorește o sută de întâlniri cu amantul ei, Dainel, un medic oncolog. Cei doi se simt prizonieri în relațiile pe care le au cu partenerii lor, de aceea se află în căutare de altceva. Evelyn își dorește să îi dea soțului vestea că are un amant, însă știe că acesta este indiferent și că nu o crede în stare de așa ceva. Dainel, căsătorit cu Susan, trăiește cu iluzia că relația lor este modernă, iar soția sa va accepta deschis relațiile extraconjugale. Însă atunci când decid să își mărturisească relația situația ia o turnură neașteptată. Astfel, povestea devine o meditație asupra iubirii și a vieții de cuplu plină de frământări și contradicții.

Dragoste, în patru tablouri, regizată de Elena Morar, se va juca pe 18 ianuarie 2015 și pe 1 februarie 2015 la TNB în Sala Mică de la ora 20:00. Prețul biletelor este de 30 de lei și 16 lei (preț redus).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here