Dream Theater revine in Bucuresti


  Cand: 28 Jul 2014
  Ora:20:00
  0
  356

  Trupa americană de metal progresiv, Dream Theater, revine în România cu promisiunea unui spectacol de cel mai înalt calibru. Concertul va avea loc pe 28 iulie la Romexpo, ora 20:00. 

  Formația, alcătuită din James LaBrie (voce), Mike Mangini (tobe), Jordan Rudess (clape), John Myung (bas) și John Petrucci (chitară), a lansat în septembrie 2013 cel de-al 12-lea album care poartă același nume. Ei și-au propus o reinventare prin conservarea aceluiași stil, noul disc conținând elemente de rock și metal simfonic, pop, arena rock, soft rock și muzică clasică. Elementul de noutate pe care îl aduc este reprezentat de toboșarul Mike Mangini, fiind primul album la care participă. Stilul său muzical a fost descris de colegul său Petrucci ca fiind unul barbar. Albumul, la fel ca și concertul, promit un Mike Mangini descătușat, lăsându-și frâu liber creativității și dându-le o doză de adrenalină celor cu inima slabă.

  Prețul unui bilet variază în funcție de categorie: VIP (300 de bilete disponibile) – 460 de lei; Golden Circle (2000 de bilete) – 220 de lei; Normal Circle (8000 de bilete) – 140 de lei. Bilete se pot procura în magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro .

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here