Elixirul dragostei


  Cand: 13 Oct 2012
  Ora:19:55
  0
  434

   Elixirul dragosteieste noua productie a Operei Metropolitane din New York care va inaugura stagiunea The Met Live in HD2012-2013. Opera comica a lui Gaetano Donizetti va fi proiectata la cinematograful The Light (Liberty Mall) pe 13 octombrie, incepand cu ora 19:55.

  Anna Netrebko este soprana care debuteaza pe scena The Met in rolul Adinei. Frumoasa si instarita, aceasta cucereste inima tanarului taran Nemorino, interpretat de tenorul Matthew Polenzani. Dar Adina se va logodi cu arogantul sergent Belcore, partitura baritonului Mariusz Kwiecien. Ramane in sarcina doctorului Dulcamara, personajul lui Ambrogio Maestri, sa ofere l'elisir d'amore tuturor, asigurand deznodamantul fericit al povestii.  

  Spectacolul dureaza 3 ore, iar biletele pentru eveniment, in valoare de 70 RON, se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema. Tot aici sunt puse in vanzare abonamentele pentru intreaga serie de transmisiuni live ale celor 12 spectacole de opera de la The Met (difuzate in perioada 13 octombrie 2012-27 aprilie 2013), in valoare de 700 RON.

          

      

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here