Etherwood, Ayah Marar, Sukh Knight la Arenele Romane


  Cand: 17 May 2014
  Ora:22:00
  0
  406

  În fiecare an sezonul open air de la Arenele Romane debutează cu petrecerea arena dnb din luna mai. În 2014 invitații evenimentului vor fi 4 artiști străini: Etherwood alături de MC Wrec, Ayah Marar și Sukh Knight.

  Etherwood a cucerit imaginația fanilor din întreaga lume prin compozițiile sale liquid sincere și emotive. După doar doi ani de activitate a câștigat premiile Best Newcomer DJ și Best Newcomer Producer la Drum and Base Awards 2013 și este considerat unul dintre cei mai promițători tineri producători de pe scena dnb actuală. Albumul său de debut conține 14 piese în care energia upbeat a drum and bass-ului fuzionează cu mood-ul atmosferic al chitării cu extra reverb și al pianului cu delay melancolic.

  Ayah Marar și-a construit o reputație solidă atât ca figură emblematică a underground-ului, cât și ca pop icon. Este cunoscută pentru colaborările cu Calvin Harris, Camo&Krooked, Example, Toddla T, Total Science și Marky Yogi. Piesa sa cu Calvin Harris Thinking about you este una dintre cele mai opulare hituri de la radio și a ajuns în top 10 în charturile din Marea Britanie.

  Încă de la început Sukh Knight și-a creat propriul mix de grime cu influențe asiatice, fiind unul dintre puținele sound-uri de acest fel și usor  de recunoscut în cadrul oricărui set. În compozițiile sale, dubstepul și drum and bass-ul se întâlnesc cu percuții și vocaluri asiatice, rezultatul fiind un stil cutting edge de muzică electronică și sound-uri exotice.     

  Evenimentul va avea loc pe 17 mai 2014, iar biletele pot fi achiziționate în avans de la magazinul Border’s (Str. Domnita Anastasia, 9) la prețul de 25 de lei. În seara evenimentului prețul biletelor va fi de 35 de lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here