Festivalul International de Film Arkadia ShortFest 2018

0
172
Unde: Plaja din Corbu (judetul Constanta)

Cand: 15 Aug - 18 Aug 2018

Festivalul internaţional de film Arkadia ShortFest se mută la malul mării, pe plaja din Corbu, judeţul Constanţa, după ce timp de patru ani a pus zona industrială din Băicoi pe harta celor interesaţi de evenimentele culturale alternative. Aşadar, între 15 şi 18 august 2018, după ce vei privi soarele colorând valurile la apus, te vei bucura de o selecţie de scurt-metraje care îţi arată cum este definită originalitatea în imaginarul cineaştilor nonconformişti de pe toate continentele.

Ce-a de-a cincea ediţie a festivalului va avea loc într-un spaţiu special amenajat în apropierea Unbar. Spaţiul desfăşurării festivalului va include o zonă dedicată expoziţiilor de artă contemporană şi o zonă specială de proiecţie a filmelor.

Ediţia din anul acesta include şi o noutate. Este vorba despre o secţiune specială dedicată animaţiei. Vor fi păstrate celelalte secţiuni ale festivalului, dedicate scurt-metrajelor studenţeşti de ficţiune, scurt-metrajelor de ficţiune semnate de regizori cu experienţă şi unor selecţii de scurt-metraje proiectate în cadrul marilor festivaluri internaţionale dedicate scurt-metrajelor.

Dacă îţi plac şi petrecerile pe plajă după nişte filme bune, vei avea încă un motiv să vii la Arkadia ShortFest 2018. Organizatorii ţi-au pregătit şi activităţi distractive prietenoase cu natura unei plaje sălbatice. Nu vor lipsi nici dezbaterile cu privire la viitorul filmului independent.

Abonamentele vor fi puse în vânzare începând cu luna iunie.

Citeşte şi Balcic – 7 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să-l vizitezi

Balcic – 7 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să-l vizitezi

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here