Hélène Segara va concerta la Bucureşti pe 21 octombrie


  Cand: 21 Oct 2011
  Ora:20:00
  0
  309

  Hélène Segara, cantareata populara pentru lirismul cu care interpreteaza muzica franceza si pop, va canta in Romania pe 21 octombrie. Ati auzit-o interpretand melodii ca Elle tu l'aimes si Il y a trop de gens qui t'aiment si in duo-urile cu Andrea Bocelli sau Laura Pausini.

  Concertul este organizat în cadrul Festivalului Muzicii Franceze (in primavara a concertat in Romania si Enrico Macias tot sub semnul aceluiasi festival) şi face parte din turneul de promovare a noului ei album Parmi la Foule, lansat în aprilie.

  Despre Hélène Segara

  Primul cantec cu care s-a facut cunoscuta Hélène este Je vous aime adieu, din 1996, pe care il poti asculta mai jos alaturi de alte melodii foarte cunoscute ale Hélènei. In urmatorul an canta in duet cu Andrea Bocelli Vivo per lei, o melodie la fel de sensibila ca si Je vous aime adieu.

  In 1999 este distribuita ca Esmeralda in Notre Dame de Paris, un musical care reinterpreteaza romanul omonim al lui Victor Hugo. Spectacolul are peste patru sute de reprezentatii in perioada septembrie 1998 – mai 2000 si peste doua milioane de albume vandute.

  Al doilea sau album, Au nom d'une femme, apare in 2000 si e promovat printr-un turneu de doi ani. Melodiile Il y a trop de gens qui t'aiment, Elle tu l'aimes, Parlez-moi de nous si Tu vas me quitterdevin hit-uri. Albumul primeste discul de diamant, pentru peste un milion si jumatate de copii vandute.

  In 2003, lanseaza albumul Humaine, care cuprinde melodiile On n'oublie jamais rien, in duo cu Laura Pausini, si L'amour est un soleil. Albumul s-a vandut in 700.000 de exemplare. Cu acest album, stilul ei se schimba, devenind mai comercial.

  Albumul lansat in acest an, Parmi la Foule, contine 12 cantece, printre care La vie avec toi (compusa de partenerul ei Emmanuel Da Silva).

  Pe 16, 17 si 18 decembrie 2011, Hélène Ségara se va alatura casting-ului original din Notre-Dame de Paris pentru trei reprezentatii extraordinare ale musical-ului.

  Bilete

  Biletele costa 90, 150, 200 si 250 lei si pot fi cumparate online de la Myticket si Biletoo sau direct de la magazinele partenere Biletoo: casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here