Holy Motors

  0
  860

  Holy Motors a fost pentru prima oara prezentat publicului in cadrul festivalului de la Cannes 2012, unde a concurat pentru Palme d`Or, fiind receptat ca un film bizar, cu distributie impresionanta pe fondul unei povesti suprarealiste. Atat scenariul, cat si regia au fost realizate de Leos Carax.

  Filmul infatiseaza o zi din viata lui Monsieur Oscar (Denis Lavant) care intruchipeaza pe rand unsprezece ipostaze venite din imaginarea unor vieti paralele. M. Oscar este, printre altele, criminal, cersetor decrepit, familist, creatura monstruoasa, batran pe moarte, acordeonist, femeie, jongland cu identitati si povesti brodate pe locul din spate al unei limuzine conduse din umbra de Celine (Edith Scob), unicul sau complice care il duce dintr-un loc in altul al Parisului, ca pe un asasin, de la o victima la alta, absorbind frumos, grotesc, exploziv, extravagant, decadent, revoltator,  in cele cateva ore surprinse in film, de la rasarit la asfintit.

  Alte aparitii excentrice ale productiei sunt rolul lui Kylie Minogue , care joaca o femeie ce canta pe strazile Parisului povestea de dragoste care a marcat-o, si personajul lui Eva Mendez, un fotomodel rapit dintr-un cimitir de catre Monsieur Merde.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here