IN TRANSYLVANIA 2015


  Cand: 20 Aug - 23 Aug 2015
  0
  366

  Între 20 și 23 august 2015, în mijlocul naturii, pe pârtia de schi din zona Drăguș-Sâmbătă, are loc festivalul, numit simplu, In Transylvania.

  Line-up-ul festivalului cuprinde trupe precum: Waldeck (AT), Subcarpați (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). Alături de acestea, pe scena vor urca și două trupe tribut: MasterpieceTribute Metallica și The RockTribute AC/DC.

  Aria festivalului este amenajată cu terase și zone de hamace perfecte pentru relaxare și contemplarea naturii, iar amplasamentul zonelor de after-party îți oferă o priveliște uimitoare asupra Țării Făgărașului. Scena de after-party va fi acoperita de La Resistance DJ’S, anume: Paul Adrian, Brody&Dr. Panda, Godeanu (20 august), Digital Love, Brody&Dr. Panda, BeatJunkZ, Primarie, Saboar (21 august), Calin, BeatJunkZ, Pavlov, Vygo, Miazanoapte (22 august), Supaul, Tasteful Indicency, Tiberiu&Vayda, Iele (23 august).

  Pe lângă activitățile de entertainment din incinta festivalului, te poți aventura pe traseele de la Aventura Parc Drăguș, aflat la 100 de metri distanță de locația festivalului. Parcul cuprinde și terenuri de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborâri cu tiroliana etc. Participanții festivalului vor beneficia de discount-uri în Aventura Parc Drăguș în baza brățării de acces la festival.

  Nici obiectivele turistice nu sunt de neglijat: pe o rază de câțiva kilometri de mers pe jos sau cu mașina ajungi la Mânăstirea Sâmbăta de Sus, Cetatea Făgărașului, Herghelia Sâmbăta, satele săsești specifice Trasilvaniei, Transfăgărașanul, Bâlea Lac, Ștrandul Victoria. Creasta Munților Făgăraș oferă și ea câteva trasee demne de luat în seamă pentru amatorii de drumeții.

  Organizatorii festivalului – Asociatia Padina Fest – au inclus în program și o serie de competiții sportive – Maratonul Transilvaniei fiind deja așteptat de către iubitorii de ciclism.

  Biletele sau abonamentele pot fi achiziționate din zona festivalului la următoarele prețuri:

  –          Joi, 20 august – 15 lei

  –          Vineri, 21 august –  50 lei

  –          Sâmbătă, 22 august –  50 lei

  –          Duminică, 23 august –  20 lei

  –          Abonament festival – 90 lei

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here