Inspirational Film Festival – Bucuresti 2014

0
342

Aflat la prima ediție, Inspirational Film Festival ne aduce în perioada 25-28 septembrie la Noul Cinematograf al Regizorului Român  filme documentare internaționale din sfera motivațională. Bazate pe experiența personală a unor speakeri motivaționali precum Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford și alții, ele vor dezbate educația și evoluția continuă.

Fiecare documentar prezintă soluții eficiente și demonstrate de îmbinare cu succes a vieții personale cu cea profesională, pentru îmbunătățirea calității vieții.

The Shift, cel mai apreciat documentar la nivel internațional din cadrul festivalului, prezintă teoria lui Wayne W. Dyer despre tranziția de la a fi dominat de ego, rezultate și aprobări înspre atitudinea de apreciere pentru viață.

Pe de altă parte, You Can Heal Your Life explorează relația dintre maniera limitativă de a gândi și bolile fizice. În The Shadow Effect, Debbie Ford, folosind terapia jungiană, ne dezvăluie ce se află în sinele inconștient, locul gândurilor neplăcute și al impulsurilor și ne arată cum ne putem folosi de aceaste cunoştinţe pentru a deveni mai buni, iar The Moses Code propune accesarea codului biblic pentru a crea miracole în viață noastră.

Ultimele patru filme fac parte din seria Tales of Everyday Magic și se referă la momente și evenimente simple din viața de zi cu zi a unor oameni ce ajung să îşi schimbe radical atitudinea.

Preț bilet film: 10 lei adulți, 7 lei elevi, studenți, pensionari

Pentru mai multe detalii despre festival, puteţi consulta pagina oficială a evenimentului

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here