JAZZaj la ArCuB


  Cand: 22 Mar 2014
  Ora:20:00
  0
  561

  Începând din luna martie, ArCuB – Centrul Cultural al Municipiului București reia serile de concerte jazz organizate de două ori pe lună, reunite sub titulatura JAAZZAJ la ArCuB. Astfel, sâmbătă, 22 martie, vor urca pe scenă Vali Răcila și Balkanamera Jazz Quartet cu recitalul Blues de la Mississippi la Levant.

  Piese de jazz, blues si funk, orchestrate în manieră proprie, cu influențe grecești, turcești, armenești, aromâne sau arhaice românești și combinate cu ritmuri de jazz latino-american se vor strădui să entuziasmeze publicul.

  Vali Răcila cântă blues tradițional acustic folosind mai multe chitări, mai multe acordaje și tehnici diferite, iar muzica celor de la Balkanamera Jazz Quartet reprezintă o fuziune între jazz-ul sud-american și sonoritățile balcanice. În prezent, trupa este alcătuită din patru muzicieni: Corneliu Stroe (baterie – percuții latino&balcano), Liviu Mărculescu (trombon-duduk, percuții, aranjamente muzicale și compoziții), Elena Gatcin (pian & voce) și Eugen Amarandei (contrabas electric și sax baritone).

  Concertul va începe la ora 20:00.    

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here