Joe Satriani la Sala Palatului


  Cand: 20 May 2013
  Ora:19:00
  0
  392

  UPDATE

  Din 27 martie au rămas în vânzare mai puțin de o mie de bilete pentru concertul Joe Satriani din 20 mai. 

  Cunoscutul Joe Satriani va concerta pentru prima oară la București, pe 20 mai. Concertul din cadrul turneului său european va avea loc  la Sala PalatuluiChitarist de rock instrumental, Satriani a devenit cunoscut odată cu albumul său din 1987, Surfing with the Alien, având în cariera sa 10 milioane de albume vândute și 14 nominalizări la premiile Grammy.

  După ce l-a însoțit pe Mick Jagger în primul său turneu solo internațional și a cântat alături de Deep Purple în turneele din Japonia și Europa, în 2009 a înființat trupa Chickenfoot, alături de  Sammy Hagar și Michael Anthony de la Van Halen și de Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers.

  După succesul pe care l-a avut albumul de debut, trupa a fost desemnată, de către revista Classic Rock drept cea mai bună formație nouă a anului 2009. Un an mai târziu, Satriani și-a lansat cel de-al 11-lea album de studio, Black Swans and Wormhole Wizards, iar în anul următor, al doilea album al trupei Chickenfoot, ambele bucurându-se de critici excelente.

  Satriani i-a avut printre alții ca elevi pe chitariștii Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows), influența lui "Satch" fiind vizibilă în interpretările acestora.

  Noul album semnat Joe Satriani, Unstoppable Momentum, va fi lansat pe 7 mai, putând fi comandat în presale de pe www.satriani.com. 

  Pentru concertul de la Sala Palatului, biletele sunt disponibile la prețurile de 250 lei, 200 lei, 160 lei, 130 lei și 100 de lei, în funcție de distanța față de scenă.

  De asemenea, biletele se pot cumpăra și online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas și librăriile Carturești). Nu în ultimul rând, biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here