Kumiko, the Treasure Hunter

0
478

Kumiko, the Treasure Hunter este o dramă bazată pe o legendă urbană creată în jurul morții lui Takako Konishi despre care s-a scris că a murit încercând să găsească comoara descrisă în filmul Fargo.

Kumiko (Rinko Kikuchi) este o femeie siguratică care trăiește în Tokyo, cu un job teribil, cu puține șanse de progres și un șef îngrozitor, intimidată de colegii ei înstăriți și cicălită neîncetat de către o mamă foarte autoritară. Singura bucurie în viața ei vine din partea unei casete video care conține un film american în care un bărbat îngroapă o geantă cu bani în câmpiile Vestului Mijlociu. Kumiko conisderă că întâmplările din film sunt reale și devine obsedată de descoperirea comorii.

Cu o mapă desenată de mână și cu un spirit idealist, femeia se aventurează într-o călătorie peste Pacific, prin sălbăticia înghețată a Minnesotei pentru a găsi presupusa avere.

Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance 2014, fiind lăudat ulterior de critici și câștigând numeroase premii la diferite festivaluri internaționale.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here