Mad Max: Fury Road

0
465

Cu siguranță ți-l amintești pe Mel Gibson pe la 20 și ceva de ani, interpretând unul dintre rolurile care l-au propulsat în carieră – cel al bărbatului care face orice pentru a-și răzbuna familia ucisă de o bandă de motocicliști, într-unul dintre cele mai reușite setting-uri distopice ale anilor '79 – '80. Ei bine, Tom Hardy (îl știi din Lawless, Dark Knight Rises, Bronson sau Stuart: A Life Backwards) e noua alegere a producătorilor pentru a-l readuce la viață pe Mad Max.

Alături de Charlize Theron și Nicholas Hoult (Warm Bodies, Jack the Giant Slayer), Tom Hardy va spune continuarea poveștii anti-eroului australian, aflat în mijlocul unui război de data asta, The Road War, povestit în retrospectivă, prin mărturiile celor care i-au supraviețuit.

George Miller, regizorul întregii trilogii Mad Max, e cel care se ocupă și de proiectul Mad Max: Fury Road  pe lângă regie, Miller a revenit și în postura de co-scenarist. Despre cursul pe care îl iau evenimentele și atmosfera generală a scenariului, Charlize Theron s-a pronunțat deja – reading it left her "€œscared s**tless".

Desi initial s-a crezut ca Mel Gibson ar avea  o scurtă apariție în noua producție, regizorul a infirmat zvonurile. 

Data lansarii a fost intarziata de mai multe ori, asa incat  in prezent Mad Max: Fury Road ar urma sa apara in luna mai a anului 2015.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here