Mariza in concert


  Cand: 15 May 2014
  0
  469

  Considerată una dintre urmaşele Amaliei Rodrigues, Mariza ştie să aducă nostalgia şi muzica Lisabonei oriunde merge. Fanii din România, dar şi cei pregătiţi să încerce noi plăceri muzicale, o pot vedea pe 15 mai 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Preţul biletelor este cuprins între 85 şi 215 RON și pot fi cumpărate de pe www.myticket.ro.

  Pentru cei dornici să se plimbe măcar imaginar prin Lisabona cartierelor boeme şi a tavernelor pline de visători poetici, vocea Marizei este perfectă. Pentru ea, fadoul a devenit o adevărată pasiune, descoperită încă din copilărie şi cizelată de-a lungul anilor, când a fost invitată să cânte în memoria Amaliei Rodrigues. Cântecele sale dezvăluie amestecul dintre spiritul portughez şi cel exotic, mai ales datorită influenţelor maure sau braziliene, într-o interpretare ce i-a atras laudele criticilor. Nu întâmplător a fost nominalizată la Premiile Grammy şi rugată să cânte alături de Sting.

  Concertul de la Sala Palatului este al treilea susţinut de Mariza în ţara nostră, ea fiind prezentă la festivalurile Plai (Timişoara, 2008) şi Viaţa e frumoasă (Bucureşti, 2010).

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here